Ako mať príležitostný vzťah

Ako mať príležitostný vzťah

“Neexistuje nič výraznejšie ako príležitostný sex. Niečo zvláštne sa vtedy udeje vo vašom mozgu. Samozrejme s výnimkou situácie, keď ste boli tak opitý, že si už neviete na to spomenúť.”  Biologická antropologička Helen Fisher

Read More
TAJOMSTVÁ VALENTÍNA

TAJOMSTVÁ VALENTÍNA

09/02/2017. Victoria Milan, popredná stránka na randenie, ktorá spája zadaných dospelých z celého sveta odhalila prekvapujúce výsledky celosvetového prieskumu, týkajúceho sa zvykov ľudí pri podvádzaní na Valentína. Účastníkov sme sa pýtali, či plánovali stráviť svoj deň s partnerom alebo milencom, a akým spôsobom hodlajú ospravedlniť svoj „útek“ z domova. Prieskumu sa zúčastnilo 5907 dospelých osôb z krajín ako je USA, Kanada, Nový Zéland, Austrália, Severná Afrika a 13 európskych krajín.

Read More
VŠETKO ZÁVISÍ OD PRVÉHO STRETNUTIA Národy končiace v posteli najskôr

VŠETKO ZÁVISÍ OD PRVÉHO STRETNUTIA Národy končiace v posteli najskôr

31.január 2017. Nedávna celosvetová štúdia nám odhalila príslušníčky národov patriacich do prvej desiatky v pravdepodobnosti, že skončia v posteli už počas prvého rande. Ďalej sa táto štúdia zaoberala faktormi ako sú napríklad okolnosti, za ktorých urobia dámy rozhodnutie, že sa vyspia s novým partnerom, alebo kam ho zoberú a najmä čo všetko ich ovplyvní, aby prekročili hranicu pri ktorej urobia rozhodujúci krok.

Read More