TAJOMSTVÁ VALENTÍNA

09/02/2017. Victoria Milan, popredná stránka na randenie, ktorá spája zadaných dospelých z celého sveta odhalila prekvapujúce výsledky celosvetového prieskumu, týkajúceho sa zvykov ľudí pri podvádzaní na Valentína. Účastníkov sme sa pýtali, či plánovali stráviť svoj deň s partnerom alebo milencom, a akým spôsobom hodlajú ospravedlniť svoj „útek“ z domova. Prieskumu sa zúčastnilo 5907 dospelých osôb z krajín ako je USA, Kanada, Nový Zéland, Austrália, Severná Afrika a 13 európskych krajín.

Valentín je považovaný za najromantickejší deň roka a inšpiruje milióny dvojíc k tomu, aby urobili 14. februára nejaké gesto. Pre tých mužov a ženy, ktorí majú aférku, však nastáva dôležitá otázka: S kým strávia deň na Valentína? Dotazník, ktorý vytvorila Victoria Milan zistil, že tento deň oslavuje 47 % žien, pokiaľ 53 % oň záujem nejaví. 45 % mužov tento deň vníma, pokiaľ 55 % sa rozhodlo ho ignorovať.

Pri otázke, čo na tento deň uprednostnia, sa 38 % žien plánovalo stretnúť len s milencom a 35 % chcelo deň stráviť len so svojim partnerom. Avšak 27 % žien povedalo, že sa stretnú aj s partnerom aj s milencom. Na druhej strane muži dali úplne inú odpoveď. 36 % z nich povedalo, že budú oslavovať len s milenkou a 43 % sa rozhodlo užiť si tento čas len s partnerkou. 21 % z nich plánuje stretnutie ako s partnerkou tak aj s milenkou, pokiaľ u žien to bolo 27 %.

Dospelí plánujúci stráviť čas s milencom či milenkou nám tiež odhalili spôsob, ako chcú ospravedlniť svoju neprítomnosť u partnera. Rovnako u mužov aj žien najčastejším ospravedlnením je, že musia pracovať nadčas, a to u 35 % žien a 47 % mužov, ktorí si chcú ukradnúť pár vzácnych hodín na Valentína, aby ich strávili v spoločnosti milenca či milenky. Druhou najobľúbenejšiu výhovorkou je u 26 % žien a 28 % mužov to, že idú cvičiť. 19 % žien a 12 % mužov tvrdia partnerom, že sa stretnú s osamelým priateľom alebo priateľkou, ktorý(á) práve dostal(a) kopačky. Obľúbenou výhovorkou je u 15 % žien, ale len 9 % mužov aj to, že sa práve ponáhľajú kúpiť tajný darček pre partnera. Na poslednom mieste sa umiestnila návšteva chorého rodinného príslušníka, ktorú by ako dôvod uviedlo 6 % žien a 4 % mužov.

TAJOMSTVÁ VALENTÍNA

Musíme však uviesť, že u niektorých dotazovaných je na tých výhovorkách aj štipka pravdy. 32 % žien uviedlo, že naozaj museli v minulosti na Valentína pracovať nadčas. U mužov sa to dokonca vyšplhalo na 52 %. Zároveň na Valentína 31 % žien a 21 % mužov už niekedy robilo podporu svojmu priateľovi či priateľke so zlomeným srdcom po nedávnom rozchode. 45 % žien na Valentína už skutočne hľadalo tajný darček pre partnera a u mužov bolo toto percento ešte vyššie, 54 %. Zároveň 35 % žien už niekedy navštívilo chorého príbuzného a tesne za nimi sú v závese muži a to s 28 %.

Zakladateľ a výkonný riaditeľ Victoria Milan, Sigurd Vedal, skonštatoval, že tieto údaje ponúkajú fascinujúci náhľad na to, ako je Valentín dôležitý pre vzťahy dospelých. „Tieto odpovede poukazujú na to, že veľké množstvo ľudí naďalej uprednostňuje trávenie času na Valentína so svojim dlhodobým partnerom pred strávením ho s milencom. Tí, čo trávia svoj deň s milencami, vyhľadávajú viac vzrušenia a vášne ako sentimentu. Veľa účastníkov potvrdilo, že ako ospravedlnenie používajú dôvody, ktoré v skutočnosti už v minulosti zažili, čo poukazuje na to, že sú veľmi opatrní a záleží im na tom, aby sa nedostali do podozrenia.“

Ak máte záujem o viac informácií, kontaktujte prosím press@victoriamilan.com

Victoria Milan je jednou z vedúcich celosvetových sociálnych sietí pre ženy a mužov hľadajúcich tajnú aférku. Táto služba bola založená nórskym mediálnym magnátom pánom Sigurdom Vedalom v roku 2010 a dnes sa stala najrýchlejšie rastúcou svetovou sociálnou sieťou na diskrétne mimomanželské aférky, ktorá združuje 5,8 milióna členov vo viac ako 33 krajinách.