VŠETKO ZÁVISÍ OD PRVÉHO STRETNUTIA Národy končiace v posteli najskôr

31.január 2017. Nedávna celosvetová štúdia nám odhalila príslušníčky národov patriacich do prvej desiatky v pravdepodobnosti, že skončia v posteli už počas prvého rande. Ďalej sa táto štúdia zaoberala faktormi ako sú napríklad okolnosti, za ktorých urobia dámy rozhodnutie, že sa vyspia s novým partnerom, alebo kam ho zoberú a najmä čo všetko ich ovplyvní, aby prekročili hranicu pri ktorej urobia rozhodujúci krok.

Victoria Milan – online zoznamka pre ženatých, vydaté a zadaných, ktorí hľadajú partnerov na podvádzanie – uskutočnila medzinárodný prieskum, v ktorom sa spýtali svojich 5 650 aktívnych členiek z celého sveta otázku, ako dlho im potrvá, kým skončia s novým milencom v posteli. Zhromaždili a vyhodnotili získané údaje.

Francúzsko, Dánsko a Nórsko sa umiestnili v prvej trojke, pretože tu najviac žien skončí pod plachtou s novým milencom hneď na prvom rande. Približne 56% francúzskych žien preferuje sex priamo na mieste prvého stretnutia, zatiaľ čo dánky (57%) a nórky (68%) radšej navštívia hotel.

Ženy z týchto troch krajín neprichádzajú na rande s očakávaním sexu. Toto zásadné rozhodnutie urobia až počas rande na základe toho, aký láskavý alebo pozorný je ich nový partner. Nezávisí to od výzoru partnera, ani od stupňa ich opitosti a dokonca ani od toho ako dávno mali naposledy sex.

Najmenšia pravdepodobnosť, že žena skončí už počas prvého rande v posteli je v prípade poliek (12%). Avšak pri druhom rande až 41% poliek stratí kontrolu nad situáciou. Vtedy tri štvrtina poliek urobí rozhodnutie o tom, že pôjde s novým milencom do postele počas rande. Menej ako 70% tvrdí, že to urobia pravdepodobne v hoteli.

Národy končiace v posteli najskôr

Zakladateľ a výkonný riaditeľ Victoria Milan, pán Sigurd Vedal, tvrdí, že na sexe počas prvého rande nevidí nič zlé.

“Sex je dôležitou súčasťou akéhokoľvek vzťahu – obzvlášť ak sa jedná o aférku vzniknutú z vášne. Viera v to, že viete čo chcete ako aj vidina dosiahnutého cieľa sú extrémne lákavé a nemyslím si, že to čo ponúkajú francúzky, dánky alebo nórky by boli na prvom rande odmietnuté,” dodal pán Vedal.

Dole nájdete poradie krajín podľa priemerného počtu stretnutí potrebných na to, aby príslušníčky týchto krajín šli prvýkrát do postele s novým milencom:

DÁNSKO 1,58

FÍNSKO 1,68

FRANCÚZSKO 1,72

NÓRSKO 1,77

ŠVÉDSKO 1,99

ŠPANIELSKO 2,07

HOLANDSKO 2,24

USA 2,32

BELGICKO 2,69

POĽSKO 2,93

Pri výkone tejto štúdie Victoria Milan zozbierala a analyzovala údaje z 10 krajín prostredníctvom on-line prieskumu. Zároveň sme zabezpečili ochranu identity ako aj súkromia dotazovaných účastníčok prieskumu.

Ak máte záujem o viac informácií, kontaktujte prosím press@victoriamilan.com

Victoria Milan je jednou z vedúcich celosvetových sociálnych sietí pre ženy a mužov hľadajúcich tajnú aférku. Táto služba bola založená nórskym mediálnym magnátom pánom Sigurdom Vedalom v roku 2010 a dnes sa stala najrýchlejšie rastúcou svetovou sociálnou sieťou na diskrétne mimomanželské aférky, ktorá združuje 5,8 milióna členov vo viac ako 33 krajinách.