Staň sa lepším záletníkom – Ako podvádzať ešte diskrétnejšie

Uvažujete o tom už dosť dlho a nakoniec ste sa rozhodli, že chcete mať aférku. Alebo ste už mali aférku a zistili ste, že nie je jednoduché udržať ju v tajnosti, tak aby sa váš partner(ka) o tom nedozvedel(a). Ste so svojim manželstvom spokojný(á), ale hľadáte v živote trochu viac vzrušenia. Netúžite po rozvode, ale chcete to udržať s našou pomocou v tajnosti. My vo Victoria Milan poznáme tie najlepšie spôsoby ako udržať všetko v tajnosti a popri tom si užívať zábavu ako aj vášeň bez obáv, že budete prichytený(á).

Buďte technicky zdatný(á)

V prvom rade si uvedomte, že žijete s manželom(kou) a nie je jednoduché pred partnerom niečo utajiť. Počítače ako aj tablety majú históriu, z ktorej je jasné aké stránky navštevujete. Váš smartfón má mnoho odkazových aplikácii ako aj aplikácie určenia polohy, takže vaša polovička si vie presne zistiť kde a kedy ste boli. Toto všetko musíte deaktivovať a pravidelne si meniť heslá. Ak chcete niečo utajiť, kúpte si telefón s kartou a odkladajte si ho na bezpečné miesto, kde ho vaša polovička nenájde. Môže to byť napríklad vo vašej kancelárii alebo vo vašej skrinke vo fitness centre. ako podvádzať lepšie

Buďte opatrní pri výbere milenky/milenca

Vyberte si niekoho, kto chce to isté čo vy. Skôr než sa pustíte do aférky so sympatickým chlapíkom v práci, osobným fitness trénerom alebo svojou asistentkou či asistentom, uistite sa najprv, že vám obom ide o to isté. Slobodná asistentka by mohla o vás snívať celé mesiace, ale je slobodná. Má 25 rokov a v kútiku duše túži vydať sa a mať deti. Oveľa ľahšie je nájsť si niekoho v rovnakej situácii ako ste vy. Nájdite si niekoho, kto túži po vášni a nezáväznej zábave… ženatého muža alebo vydatú ženu, čo je v dlhodobom vzťahu práve tak ako vy. A tu je priestor pre Victoria Milan. Je to on-line zoznamka pre ženatých a vydaté, ktorí túžia po aférke. Nádherné na tejto stránke je, že väčšina ľudí uvažuje podobne. Chcú sa stretať, baviť sa, ale rozhodne nechcú byť prichytení a zničiť si manželstvo.

On-line tipy

Ak sa rozhodnete používať webovú stránku Victorian Milan, bude rozumné, ak tam nezobrazíte svoju fotografiu - to je hneď prvá chyba, ktorej sa ľudia dopúšťajú. To však neznamená, že nebudete vidieť ako vyzerá váš potencionálny milenec či milenka. Vždy sa nájde spôsob, ako to zistiť. Pozrite si vaše nastavenia on-line a pozerajte si ich pravidelne! Ak si idete vytvoriť on-line profil, postupujte podobne. Buďte opatrní a dajte pozor na to, ako sa bude čítať. Neposkytujte mnoho údajov o vašom bydlisku, profesii, záujmoch, koľko rokov majú vaše deti – proste nič, čo by vás mohlo kompromitovať.

Vytvorte si novú e-mailovú adresu

Vytvorte si novú e-mailovú adresu a neotvárajte si v nej poštu v čase, keď ste doma. Ak máte k nej prístup z iného zariadenia, táto IP adresa nemá nič spoločné s vašou domácou IP. Uistite sa, že vo vašej on-line zoznamke používate iba túto e-mailovú adresu a žiadnu inú. Keď používate web alebo odstraňujete históriu, používajte pri Chrome privátny vyhľadávací mód. Choďte do “Nové okno inkognito” kliknutím na tri bodky v tabuľke v úplne pravom rožku monitoru. Podobne to môžete spraviť aj pri FireFox, kde sa tiež dá vybrať privátny vyhľadávací mód. Takto sa chránite pred tým, aby ostatní videli čo hľadáte, alebo čo si prezeráte.

Von z mesta!

Realizujte stretnutie mimo mesta. Neriskujte stretnutie v miestnej kaviarni, reštaurácii alebo na verejnom priestranstve, lebo vás môže niekto známy spoznať. Choďte mimo vášho mesta, alebo čakajte kým vaša polovička niekam odíde. Buďte si vedomí toho, že máte priateľov a známych a dávajte si pozor ak máte klebetných susedov!

Neviažte s emocionálne

Ak hľadáte iba zábavu, tak sa toho aj držte. Ak sa do toho začnú miešať aj emócie, nebude to mať dobrý koniec a hrozí, že budete odhalený(á). Funguje to obojstranne, teda ak zistíte, že sa milenec(ka) citovo viaže, radšej vzťah ukončite. Ak začnete do takéhoto vzťahu vkladať city a zároveň chcete zostať v manželstve, mali by ste tento vzťah okamžite ukončiť. Veď v mori je mnoho iných rýb.

Udržujte v tajnosti

Ak máte z niečoho potešenie, máte tendenciu oznámiť celému svetu, že máte úžasný sex, že robíte niečo zakázané lebo vás to uspokojuje. Nech vás ani nenapadne hovoriť to niekomu. Nehovorte o tom ani s vašimi najlepšími priateľmi, lebo tí to môžu neskôr povedať ďalej a roznesie sa to. To môže znamenať koniec manželstva. Učte sa držať jazyk za zubami – najväčšie vzrušenie je v skrývaní tajomstva. S vyššie uvedenými radami nie je dôvod, prečo by ste nemali mať tajnú aférku. Je čas prestať o tom len čítať a treba sa pridať k tisíckam iných, pridať sa ešte dnes k victoriamilan.com!