Koľko rokov po sobáši začínajú ženy podvádzať?

VictoriaMilan, najobľúbenejšia stránka na randenie pre ženatých, vydaté a zadaných ľudí, kde si môžu nájsť mimomanželskú aférku, odhalila priemernú dĺžku času od sobáša až po začatie aférky.

Pri tomto prieskume vyhodnotila Victoria Milan čísla z viacerých kontinentov a krajín. Do prieskumu sa dostali údaje od dospelých žien rôzneho veku. Údaje sú usporiadané podľa priemerného veku žien v momente keď začali podvádzať a ich veku v momente sobáša.

Priemerný vek podvádzajúcich žien na celom svete

Rozdiely vo veku žien, ktoré sa vrhli na aférku sa podstatne líšia v závislosti od krajiny. Vo Veľkej Británii je väčšina podvádzajúcich žien (30 percent) vo veku od 25 do 29 rokov. Vo Fínsku pripadá do rovnakej vekovej kategórie len 15 percent žien.

Pokiaľ vo Veľkej Británii je vyššie percento podvádzajúcich žien v mladšom veku, v iných krajinách mali mimomanželskú aférku zrelšie ženy. V Španielsku bolo najviac podvádzajúcich žien vo veku 40 až 44 rokov, pokiaľ v Maďarsku to boli ženy vo veku 45 až 49 rokov.

Priemerná doba medzi sobášom a aférkou

Výskum ukázal, že ženy v rôznych krajinách objavili v sebe vášeň pre podvádzanie po rozdielne dlhej dobe od momentu, kedy vstúpili do manželského zväzku.

V Európe sa stalo krajinou s najkratšou dobou od svadobného obradu po aférku Írsko. Ženy sa v priemere vydávali vo veku 30,8 rokov a 3,6 roka im trvalo, kým si začali mimomanželský vzťah.

Ak budeme pokračovať v Európe, vo Švédsku trvá vydatým ženám 4,1 roka od sobáša, kým si užijú prvú aférku. Ženy vo Veľkej Británii podvádzajú po 4,4 rokoch manželstva.

V USA si začínajú aférku vydaté ženy po 8,5 roku manželstva a priemerný vek týchto žien je 35,5. V Kanade sa ženy do aférky vrhajú po 6,7 roku (priemerný vek podvádzajúcich je 35,8).

V Južnej Amerike začínajú ženy podvádzať po 7,4 roku s priemerným vekom 33,4.

Ženy z Južnej Afriky vydržia po prvú aférku 6,8 roka od sobáša (podvádzajú vo veku 35,8).

V celosvetovom meradle je priemerný vek podvádzajúcich žien 36,6, a priemerný vek kedy uzavreli manželstvo je 29. Takto sme zistili priemernú dobu medzi sobášom a prvou aférku, ktorá je podľa prieskumu 7,6 rokov.

„Čo sme sa vďaka týmto zisteniam dozvedeli?”, pýta sa Sigurd Vedal, zakladateľ Victoria Milan. „Zistili sme, že ženy v celosvetovom meradle v priemere hľadajú milenca 7 až 8 rokovo po sobáši.”

„Vydaté ženy sa do aférky vrhajú z rôznych dôvodov. Napríklad sa im od manžela nedostáva toľko pozornosti a rešpektu, koľko potrebujú. Možno svojho partnera stále milujú, ale iskra z ich vzťahu už vyprchala. Poprípade majú otvorený vzťah a obaja z páru majú aférku, aby uspokojili svoje sexuálne potreby. Popritom však majú medzi sebou naďalej silné emocionálne puto.

„Akýkoľvek dôvod majú k tomu, aby si začali mimomanželský vzťah, môže im to pomôcť získať novú chuť do života, objaviť svoju zmyselnosť a fyzickú vášeň, ktorá im doteraz chýbala. Toto sú univerzálne potreby a túžba po sexuálnom potešení je čosi, čo majú spoločné miliardy z nás - bez ohľadu na ďalšie rozdiely medzi nami.”

Ak máte záujem o viac informácií, kontaktujte prosím press@victoriamilan.com

Victoria Milan je jednou z vedúcich celosvetových sociálnych sietí pre ženy a mužov hľadajúcich tajnú aférku. Táto služba bola založená nórskym mediálnym magnátom pánom Sigurdom Vedalom v roku 2010 a dnes sa stala najrýchlejšie rastúcou svetovou sociálnou sieťou na diskrétne mimomanželské aférky, ktorá združuje 5,8 milióna členov vo viac ako 33 krajinách.